Nej, inte riktigt. 

Jag ville läsa Media/text på gymnasiet och det var vad jag sökte. På något vis blev det ändå inte den linjen jag gick. Eller jo, jag gick media. Någon inriktning med text blev det däremot inte. Det visade sig att den inriktningen inte fanns på Riksgymnasiet i Kristianstad utan att jag då var tvungen att läsa integrerat. Det blev Media/rörlig bild istället. 

Att skriva har alltid varit ett nöje för mig och det är någonting som jag kan hantera bra. Att sysselsätta sig med att göra hemsidor, filma och få ihop videoklipp kan vara kul att kunna men det är ingenting som jag har något större intresse av och ännu mindre lätt för att lära mig. Därför blev det fel med gymnasievalet. 

Jag valde till slut bort en del ämnen men det blev ju inte samma sak som om jag hade läst Media/text. Media är ett brett ämne som innehåller så mycket. Det är alltså skillnad på media och media. 

 


Hjulen snurrar, hjulen rullar...
/Rebecka/