I tio veckor har jag offentligt varit igång med mitt projekt, F.R.O.G - Full rely on givers. Jag har haft loppisförsäljning vid tre tillfällen, rensat ut bland mina hjälpmedel, fått hjälpmedel från andra och köpt hjälpmedel. Jag har tilldelat en del av vardagsrummet för kartonger och kartongerna har blivit allt fler. 


Idag blev det en fortsättning inom projektet. Tre volontärer kom och hämtade de flesta av kartongerna. De kommer att köra det till Lviv där en organisation för personer med ryggmärgsskador finns. Denna organisation har jag haft intresse av sedan början av projektet och min förhoppning har hela tiden varit att jag ska kunna skänka hjälpmedel dit. Snart har jag troligtvis lyckats med det. 

Jag har kvar en del grejer, sådant som andra organisationer har nytta av och insamlingen av hjälpmedel fortsätter. Förhoppningsvis kan jag få hjälp av samma volontärer igen framöver. 

   

ST: 
Bild 1. 
Kartonger staplade
ovanpå varandra. 

Bild 2. 
Gruppbild på mig
tillsammans med 
två av volontärerna. 

   

ST:
Bild 3. 
Lastbilen med kartongerna. 

Bild 4. 
Två av volontärerna. 


ST: 
Bild 5.
Lastbilen som åker
iväg.

 
Hjulen snurrar, hjulen rullar...