Idag för ett år sedan publicerades det första gästinlägget. Det har varit en bra blandning på personer som har gästskrivit sedan dess. Killar, tjejer, annat. Yngre, unga, äldre. Boende från söder till norr. Personer med synnedsättning, hörselnedsättning, psykisk och fysisk funktionsnedsättning. Personer med sjukdomar, diagnoser och syndrom, både sällsynta och mer välkända. Funkispersoner med anknytning till HBTQI+ och funkisföräldrar har gästskrivit.

Jag funderade i början på att ha en gästinlägg i månaden. Men innan jag satte igång hade jag fått ihop till flera som skulle skriva och jag ville inte vänta i flera månader. Så istället för "Månadens gästyngel" blev det "Veckans gästyngel". Jag trodde att jag skulle misslyckas efter ett tag, att jag inte skulle få tag i personer så att det regelbundet kunde bli ett nytt inlägg varje måndag. Hittills har jag lyckats. Jag har haft funkisföräldrarveckor vid två tillfällen och en HBTQI+-vecka då en ny person skrev varje dag under en hel vecka. Någon gång kanske jag måste ändra från "veckans" till någonting annat men än så länge rullar det på. 

Tack vare mina gästyngel kan sidan bidra med mer information och kunskap inom olika områden inom funkisvärlden. Sådant som inte jag kan förmedla. För det är vad Galen groda i rullstol handlar om. Att välkomna in personer till funkisvärlden. 

Skulle du vilja vara Veckans gästyngel? Hör av dig!ST: 
Ordet "skriva"
handskrivet. 

 
Hjulen snurrar, hjulen rullar...