Idag var det dags igen. Efter veckor av sorterande och fixande var det idag dags att stå på loppis. Min tanke var fram tills igår att jag skulle ha en plats på Västra torget som har torgverksamhet varje lördag. Men på grund av vädret bestämde jag mig in i det sista för att befinna mig på loppisen på Kulturhuset istället. Det visade sig vara ett bra beslut för idag har det regnat hela dagen. 

Jag hade trevligt sällskap av flera personer som hjälpte mig och resultatet blev bra även den här gången med en summa på lite mer än 2000 kronor. Nu är min tanke att jag under planeringen för nästkommande loppistillfälle använder mig av en del av pengarna för att köpa nödvändigheter till målgruppen för mitt projekt. Pengarna går ju oavkortat till personer med funktionsnedsättning i Ukraina och det är deras behov som styr. 


ST: 
Jag tillsammans med
Linnéa bakom ett bord
fullt av loppissaker
och klädställningar
ståendes på sidorna. 

 


Hjulen snurrar, hjulen rullar...