Jag tycker om att skriva, därför startade jag den här bloggen. Jag skriver däremot inte endast här utan jag får emellanåt ihop en del annat också. För tre år sedan skrev jag mitt första bokmanus, en barnbok. Det har fortfarande inte blivit något mer än just ett manus även om jag nu har en illustratör som kan tänkas ställa upp. Det blir ju ingen barnbok utan illustrationer. 

Jag har skrivit ner tankar och idéer till flera olika barnböcker. I eftermiddags kom jag att tänka på en idé som jag fick i början av året. Jag började skriva och inom en inte alltför lång tid hade jag ett manus till en julsaga för barn färdigt. Klart på det sättet att det finns en historia från början till slut men med en text som inte är korrekturläst. Jag är nöjd över min idé, glad över det jag åstadkom och skrev. Det jag saknar är kunskapen att illustrera. Det hade underlättat enormt att ha den kunskapen när det gäller att ge ut barnböcker som kräver illustrationer för att de ska bli intressanta. 

 
Hjulen snurrar, hjulen rullar...